Anette Johannesen

Kategorier:

Lister/dører/vinduer :

Tilstøtende rom :

Møbler/kjøkkenfronter etc. :

Tak :

Hei! Vi har bygd på ei stor TV stue med høg skrå himling ca 30 kvm. Vi skal ha gips på tak/veggar. Spotter. Kvitolja eikegulv. Lurer på å male alt i kvitfargen letthet, med ein fondvegg i blå/turkisfarge. Vurderer lady 6325 balanse. Evt sjøsmaragd. Passar desse fargane sammen? Eller kva fargar annbefaler dokke evt? Sofaen i rommet er i skinn med beige farge. Listefri vindu og tak. Lurer også å male ein vegg på kortsida skrå himling. med todelt farge i blå(Oslo)grønn, turkis. Og evt ta ene fargen igjenn på motsatt side kortveggen i ein fondfarge.Blir veldig takknemlig for svar! Rommet er rektangulært ca 30 kvm

2016-05-03 11:53:33

Fargerådgiver svarer:

Hei Anette.
 TV stue ? :-) med den fantastisk vakre utsikten trenger du ikke TV :-) Letthet er fin men hvilken farge får du på dører, lister og vinduer er dette fabrikkmalt i S0502-Y som hos oss heter 1453 Bomull ? Bomull blir lett litt gul mot Letthet, sjekk fargen på detaljer så snakkes vi nærmere. ;-) Har du kanskje et bilde av den beige skinnsofaen også ? 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei! Vi har listefrie vindu/dører. Elles er nok dørene bomull

02/05/2016 16:16:06

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen. Med Bomull på dørene bør du styre unna 1624 Letthet som er hvitere, da bør du velge 1453 Bomull som hviteste tone. 6325 Balanse er en av mine favoritter og nydelig sammen med mange beige toner så jeg holder nok en knapp på den, men vanskelig å si noe sikkert uten bilder. Dette er et rom med mye lys og fantastisk utsikt så min første tanke er at en lun gjerne litt mørkere vegg og da gjerne alle 4 veggene ville blitt lekkert. Taket ville jeg holdt i Bomull som detaljene og veggene vill jeg malt med Balanse eller den blitt blåere 5030 St. Pauls Blue, sjekk hvilken som er finest til din sofa. :-) Vi ser en klar trend mot mer og mørkere farger og gjerne alle vegger i samme farge. :-) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt (glans 01/02) eller LADY Balance matt (glans 05). LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den luktsvake. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. For de som liker rustikke kalkvegger (”betong” aktig utseende), finnes LADY Minerals kalkmaling i enkelte utvalgte farger. (se eget fargekart) . Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre / gang. Alle disse er til slettvegg/tapet.

Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF. (Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene.) Sens kan du bruke både på panel og slettvegg.

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.  

Vi ønsker deg lykke til. :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun