May

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Eggehvit/bomull

Tilstøtende rom : Tapet se bilde

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Gulv brunt/ sort eik og sort granitt med gyldne dype prikker/ mønster

Tak : Eggehvit/ bomull

Vi har nytt hus og har malt med fargen sans i nesten alle rom.Fargen Sand i vaskerom og trapperom ned til kjeller , samt fliser på gulv i nøytrale beige toner som passer. I hallen har vi Sans på veggene og trappeløp opp til andre etasje. Samt i garderobe og wc. Sort granitt på gulvet og en Mulberrytapet -se bilde. Har lyst til å male hele andre etasje i en sort / grå farge men er usikker. Der er det i dag sans på alle vegger og brun / sort eike parkett.Soverom og øvrige rom Sans og en vegg med muskatt som kontrastvegg på soverommet.Alle lister, dører, skap mm er i eggehvitt/ bomull. Vi har en beige Mulberry tapet på kjøkkenet, hvit klassisk innredning og brune/ sorte eike gulv. Håper vi slipper å male om ...er egentlig relativt fornøyd med Sans fargen, men synes kanskje den er en anelse gul. Jeg er helt forvirret og kommer ikke videre, har mistet inspirasjonen. Regner meg for å ha relativt god fargesans med nå står det stille. Bør vi velge en sort/ grå farge i andre etasje, har litt lyst til å male over muskatt kontrastveggen på soverummet med en sort/grå. Burde vi valgt tilsvarende i stue/hall, selv om det der er en ganske travel tapet . Møbler er sort,brunt,hvit,beige i ulike stoffer og hud ..litt gull beslag og knotter.(ønsker ikke at bilder blir publisert) . Takker for svar! Mvh Ma

2016-09-21 17:06:34

Fargerådgiver svarer:

Hei Mai 
Grått og sort er lekkert men når jeg ser dine tapeter og møbler så synes jeg at du skal vurdere varme gråtoner som vår nye 1146 Band Stone eller 10249 Sober, men vanskelig å si noe sikkert da lyset er veldig gult på bildene :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt (glans 01/02) eller LADY Balance matt (glans 05). LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den luktsvake. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

Ta en titt på våre SLIK GJØR DU filmer hvis du ønsker råd og tips: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/video/index.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun