Daniel Haugland

Kategorier:

Garasjeport : Hvit (usikker tonen)

Hei. Vi har tenkt å male huset og garasjen vår fra nå og innen neste sommer er over (alt etter hva været tillater), og har så og si landet på klassisk hvit. Vi tenker også hvite lister rundt vinduskarmene, og på rekkverk, men usikker hvilke farge vi skal velge her. Vi vil at det skal være hvitt, og vet at det ikke skal ha gultone i seg. Går det an å også male dette i klassisk hvit? Evt. andre fargekoder som matcher?

2016-09-27 15:35:20

Fargerådgiver svarer:

Hei Daniel 
Ønsker du et helt hvitt hus er 9918 Klassisk Hvit fint og da ville jeg valgt Klassisk Hvit på alle detaljer. Ønsker du en litt lunere hvittone så se på 1624 Letthet også denne oppleves som hvit :-) Eller kanskje du skal vurdere 1376 Frostrøyk på huset med 9918 Klassisk Hvit på detaljer. Det du bør sjekke er hvordan disse står mot garasjedøren. Garasjedører blir ofte levert i Ral farger hør gjerne med leverandør om du kan få ral koden så skal jeg se hvilke hvittone som blir best til :-)  

OPTIMAL OptiWhite er en helt ny maling fra Jotun som er spesielt utviklet for hvite hus. Malingen er basert på ny teknologi som hindrer at skitt fester seg på husets overflate. OPTIMAL OptiWhite sørger dermed for at huset holder seg hvitt og vakkert lenger. Les gjerne mer her: http://www.jotun.com/no/no/b2c/products/exterior/optimal/optiwhite.aspx

Vi ønsker deg lykke til :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun