Monica

Kategorier:

Vinduer : Klassisk hvit

Garasjeport : Klassisk hvit

Hei. Huset er malt i fargen "Aske", og med "Klassisk hvit" rundt vinduene. Vi ønsker å male ytterdøren i en annen farge. Har forsøkte å male den i fargen "Livlig", men ønsker kanskje en noe roligere farge ;-). Hvilke farger kan dere anbefale som vil passe til husfargen? På forhånd takk!

2016-09-27 16:21:44

Fargerådgiver svarer:

Hei Monica 
Ønsker du fortsatt gul så se på 1124 Skagen den er dempet og lekker til grått, men 10683 Cashmere er også helt nydelig sammen med grått og kanskje litt tøffere :-)  


Detaljer males med Drygolin Ultimat Vindu og Dør eller Optimal Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. 

Ta en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/video/index.aspx?q=Hvordan-male-ute 

Vi ønsker deg lykke til. :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Er det noen blåfarger som vil kunne passe til døra?

28/09/2016 13:14:01

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen :-) er det en moderne dør som tåler en litt sprek blåtone eller er det en klassisk dør som kanskje kler en noe mer dempet gråblå ? Har du et bilder så er det supert :-) For å legge inn bilder må du starte et nytt spørsmål, men bruker du samme mailadresse så samles vår dialog (max 3 bilder så velg de mest aktuelle) :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun