Marianne k hansen

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Jotun eggehvit

Hei vi holder på å pusse opp stue og kjøkken. Vi bestemte oss for å ta stuen først. Taket og taklistene ble malt klassisk hvit oo1. Veggen ble litt for hastig bestemt og ble malet i dun 5639 jotun. Fargen er fin men det vi ikke tenkte på var dørlister og vinduslister som er tidligere malt i eggehvit og vi har ferdigmalte vindu. Det ble sikkelig stygt. Hvilken farge anbefaler du til å male vinduslistene og dørlistene med nå ? Må vi da male vinduskarmmene også? Dette er mye og tidkrevende arbeid . Er det mulig å male kun listene men ikke vindu? H is du har noen tips så tar jeg gjerne imot. Skal male kjøkkenet etterhvert og har du en fin,lys og varm gråfarge å anbefale. Har hvit kjøkkeninnredning og mørke steinfliser på golv.

2016-10-09 16:27:38

Fargerådgiver svarer:

Hei Marianne :)

Det reneste, peneste resultate får du ved å male alle hvite detaljer i samme hvittone! Tak. lister,dører, karmer, foringer og vindusrammen.. Ja, det kan være tidkrevende, men jeg lover det at det er verdt det! Bare vent til du får se resultatet ;) Mal i samme hvittone som tak og taklister - 9918 klassisk hvit!  Som en lys og varm gråtone kan jeg foreslå 1938 Sommersne, 0553 Ascott og 0394 Varmgrå. Ta en titt på disse :) 

Lykke til :)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei er det vanlig å bruke så hvitfarge på lister og vindu?

10/10/2016 16:49:41

Fargerådgiver svarer:

Jeg synes at samme hvittone på alt er lekkert og du har jo helt hvitt tak så ja jeg ville valgt det, men det du trives med er riktig for deg :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun