Jannie Idsal

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Hei! Nå har jeg malt soverommet med fargen Elegant. Jeg fant ut at rommet ble for mørkt i forhold til resten av leiligheten. Dersom jeg nå beholder en vegg med Elegant og maler resten av soverommet i en grønnfarge, hvilke grønnfarger passer sammen med Elegant?

2016-10-17 22:15:09

Kommentar

Hva med Kaki- fargen? Ville den passet til en vegg med fargen Elegant? Jeg er ute etter at soverommet skal ha et lunt preg og ikke bli for mørkt da leiligheten ellers gjennomgående lys. Hvilke fargenyanser går egentlig Kaki i? Er den brun-grønn? Ellers andre farger som passer til Elegant (inne i selve rommet) og grønnfarge green harmoni som blir farge som skal males i stua? Jeg skal også etter hvert male furugulvet da det har fått seg noen skraper. Da har jeg foreløpig fargen grå harmoni i tankene. Takknemlig for hjelpe med dette da jeg har styrt litt med å finne riktig farge til soverommet:) Holder på å pusse opp leiligheten og har derfor flere spørsmål:)

18/10/2016 10:18:50

Fargerådgiver svarer:

Hei Jannie 
Når du sier Kaki-fargen mener du da 8264 Kaki 4113-G91Y ? Er 8252 Green Harmony bestemt i stuen, og fant du ncs koden på kjøkkenfronten vi snakket om tidligere ? Vi snakkes :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hallo igjen! Jeg kontaktet Ikea om fargekode på kjøkkenet, men de sa de ikke kunne gi den ut. Noe spesielt, men sånn er det. Jeg har uansett bestemt meg for Green Harmony i stue og på kjøkkenet. Og så var det soverommet da. Jeg har nå malt en fondvegg med fargen Elegant. Er det en farge som harmonerer med Elegant i selve soverommet, men som også passer inn med resten av leiligheten (stue/kjøkken- Green Harmony)? Det har vist seg å være vanskeligere enn jeg trodde å finne farger som harmonerer, så takknemlig for all hjelp:)

19/10/2016 08:59:29

Svar:

Bare se bort i fra spørsmålet om Kaki. Det var bare en plutselig tanke:)

19/10/2016 09:00:22

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen Jannie :-)
Lysere grønne eller Kaki toner er absolutt ikke en dum tanke men jeg lurte bare på om det var denne Kaki du hadde kikket på :-) Grønt er lekkert sammen med Elegant og gjerne da lysere grønn som 8222 Krydderurt. Men grønt som du jo har en del av og Elegant er også lekkert sammen med en dempet rosatone, så blir soverommet tøft med Elegant og litt mer romantisk med f.eks. 2024 Senses, 2168 Duft eller 2845 Bevegelse. :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt (glans 01/02) eller LADY Balance matt (glans 05). LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den luktsvake. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

Ta en titt på våre SLIK GJØR DU filmer hvis du ønsker råd og tips: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/video/index.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun