Guro

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : 1453

Hei. Jeg har tidligere sendt spørsmål, og fått svar fra dere om farge i stuen. Har ferdigmalt tak i stua+lister, dører og vinduer, mao bomull. Eik parkert på gulv,eik møbler og en beig/gyllebeig helt lys sofa. Etter råd fra dere malte jeg veggene i bomull(for å få det mest nulig hvitt) vi valgte å bruke den helt matte malingen. Den er jo helt nydelig vakkerLister i tak og rundt dører ble malt på nytt(bør gjøres selvom de er ferdigmalte)her brukte vi Supreme finish halvblank. Det vi opplever nå er at taket virker veldig gult og veggene ble gul/grønn (alt etter lyset). Hva kommer dette av,tror dere? Er det eike møbler/gulv som gjør det, er d lyset? Kan det skyldes forskjellig glansgrad? Vi har ikke fått opp gardiner, kanskje det vil hjelpe? Det vi har malt selv er alt i Jotun, men vet jo ikke hvem maling som er brukt i taket. Det er faktisk det som plager meg mest.

2016-10-21 21:49:23

Fargerådgiver svarer:

Hei Guro :-) 

Samme farge med ulik glans kan oppleves litt ulikt, men ditt tak er kanskje hvitere enn Bomull ? Det kan vippe Bomull i litt "gul/grønn" retning. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. 

Når rommet blir møblert så kan det hjelpe, men hvis det plager deg nå så hvorfor ikke male taket også ? Vi ønsker deg lykke til. :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun