Andrea

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull og labrador

Hei! Jeg vil gjerne ha noen fargeråd i forhold til å male gang, stue og (evt kjøkken) i en åpen løsning. Vi har fra før malt sofakroken i stua med Deco blue og kjøkkenet har to vegger som er malt med Acott og en vegg med Elegant. Ellers i huset er veggene og karmene malt i Bomull. Noen karmer har fargen Labrador. Kjøkkeninnredningen har fargen Letthet. Vi har en del mørke møbler og ønsker å bytte ut Deco blue med en lysere farge samt male hele gangen i en lys farge. Vurder også å male kjøkkenet om det gir en finere helhet. Har sett på minty breeze/soft mint og washed linen, evt en lysere blåtone(men er litt lei av blått). Ønsker tips til farger vi bør se på og hvilke farger du tror ville vært fint hvor :-) På forhånd takk!

2016-11-29 14:18:21

Fargerådgiver svarer:

Hei Andrea 
0553 Ascott er veldig lik 10679 Washed Linen bare litt gråere noe jeg tror er finere til din sofa, så Ascott ville jeg beholdt. Ascott er lekker sammen med 7163 Minty Breeze så du får tommel opp fra meg.  Jeg ville valgt Minty Breeze på alle veggene i både stuen og gangen på den måten oppleves det som et stort rom og vi ser en klar trend mot alle vegger i samme farge. :-)

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekk-avvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Slett tak og taklister maler du med vår helt nye LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er LADY Interior Finish eller LADY Supreme Finish et godt valg. :-) 

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler.
Vi ønsker deg lykke til. :-) 

 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk for raskt svar! :-) Hvis jeg ikke får med meg mannen på grønt i hele stue/gang, hvilken farge ville du da gått for? Ascott? Så går det kanskje an å ha minty breeze på kjøkkenet?

29/11/2016 20:36:28

Fargerådgiver svarer:

Du får gjøre som meg, male som en overraskelse :-) Lettere med tilgivelse enn tillatelse :-) Min mann kommer stadig vekk hjem til en ny farge hvis han er borte mer en 8 timer. Ascott er en lun vakker gråtone så hvis den står fint til sofaen kan du gjerne velge den på alle vegger i stuen og Minty Breeze på kjøkkenet. Ønsker du et innslag av grønt også i stuen så kan kanskje en vegg males i 6325 Balanse :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hehe ja får gjøre det ;-) Takk igjen for gode tips!

30/11/2016 12:04:06