Beskad

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Hvit

Hei! Jeg har lyst på en kontrastvegg i gangen våres, men er veldig usikker på hvilken farge. Vi har to kontrastvegger i stua i fargen marrakesh og kjøkkenfrontene i samme farge. Gulvet er grått og resten av veggene er hvite, samme med taket. Vi har hvite møbler med drivved beis på bordplatene. Brun sofa også har vi en skjenk og et vitrineskap som er malt i fargen dempet sort. Når vi kommer inn i gangen ser man ikke kontrastveggene i stua, men vil at det skal være et samspill og ikke plutselig en helt annen farge på den ene veggen i gangen. Har dere noe tips? Veggen er smal.

2016-12-02 23:42:09

Fargerådgiver svarer:

Hei :-) 
Ønsker du mørkere men ton i ton med 1623 Marrakesh så se på 2500 Krydder og 2363 Solid men vi har også en eksteriørfarge som heter 2271 Berg den er litt mørkere/sortere enn Solid og nydelig til Marrakesh og 9938 Dempet Sort. Ønsker du å gå lysere på veggen i gangen så se på 1140 Sand. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Slett tak og taklister maler du med vår helt nye LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er LADY Interior Finish eller LADY Supreme Finish et godt valg. :-) 

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler.

Vi ønsker deg lykke til. :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun