Astrid

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Rundt vinduene , klassisk hvit, dører eggehvit

Blir snart sprø av å tenke på farger, har lyst å male veggen bak sofaen, og rundt vinduene i en mørkere farge, malte klassisk hvit for noen uker siden, før det var det letthet, men den virket gul fordi vi har så store vinduer med masse sol, har lyst å male slik at kjøkken, spisestue, gang og stue blir helhetlig , men må ta hensyn til tapet veggen på stua som er brun med skimmer, og kjøkken som er svart og hel hvit, ønsker ikke å ta hensyn til de få dørene som er malt i standard eggehvit, som jeg fort maler over, taket er hvit og gulvet er hvitoljet eik ! Og tenker også å male over delightful pink, er redd at hvis jeg maler i en varm farge så blir det for gult ! Har kjøpt white linen, men lurer på om jeg burde være tøffere, trur white linen kan bli gul på stua pga lyset og sola ?

2016-12-03 17:16:08

Fargerådgiver svarer:

Hei Astrid 
Du har mye deilig lys så hvorfor ikke gi alle vegger litt mer farge. Til dine møbler og den brune tapeten ville jeg valgt, 5249 Linblå eller 7163 Minty Breeze de er begge het nydelig til grå sofa og rå mot gyllent lær. :-)  

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. 

Vi ønsker deg lykke til. :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun