Grethe Lund

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Hei, Jeg ønsker fargeråd til liten entre med 5 dører pluss ytterdør og uten vindu. Det er nå malt i en helt lys grå farge, vet ikke fargekode på denne. Ønsker en litt klarere grå farge på vegger. Tenker på NCS 1500n Perle, men usikker på om Dører og lister i Bomull vil virke gule. Ønsker tips om andre farger som ikke er særlig mørkere enn Perle som kanskje passer bedre. Mvh Grethe

2016-12-03 23:47:18

Fargerådgiver svarer:

Hei Grethe 
S1500-N som hos oss heter 9915 Morgendis er en nøytral grå som lett blir blå/lilla sammen med 1453 Bomull S0502-Y. Jeg ville valgt litt varmere grå som 1024 Tidløs, 1391 Lys Antikkgrå, 8470 Smooth White eller 1973 Antikkgrå til Bomull. :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler.
Vi ønsker deg lykke til. :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun