June

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Hei. Jeg skal male en gang. Har dere noen tips til fargevalg? Tak, trapp, listverk og dører er bomull. Vurderer Ascott, Form, Deco Blue eller Byge. Hva tror dere? Gardin og bilde går i gull, brunt, blått og oker/sennepsgul. Skal også male et skoskap. Der vurderer jeg sophisticated Blue. Passer den til fargene ovenfor? På forhånd takk. Mvh June

2017-01-24 11:58:41

Fargerådgiver svarer:

Hei June 
Jeg frykter at 4477 Deco Blue og 4638 Byge blir litt varme i tonen nesten mot litt "lilla" og at de har for mye sorthet slik at de faktisk blir mer grå enn blå sammen med blomstene i bildet. 1352 Form er lekker til Ascott som du har i tilstøtende rom, men hva med en dempet mørk grønn som 8304 Timian den er lekker til oker-toner og tøff til sterke blåtoner. Skoskap i 4744 Sophisticated Blue er lekkert sammen med Ascott og Timian :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler.
Lykke til. :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, og takk for svar. Kommer til å gå for timian på veggene. Et lite spørsmål. Vil Form passe sammen med Timian? Vurderer å male med Form på veggene rundt trappen og nede i kjellerstuen.

26/01/2017 21:08:45

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen :) 

Kult at du går for 8304 Timian! Den tror jeg nemlig blir lekker hjemme hos deg!
Ja- du kan gjerne kombinere den med 1352 Form. Ønsker du en større kontrast kan du se på 10679 Washed Linen eller 0553 Ascott. 

-God helg og lykke til!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun