Linn

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : klassisk hvit

Hei, Vi pusser opp en hel leil, og jeg tror jeg har bestemt meg for å male kjøkkenet med St. Pauls Blue (litt skummelt). Er bare usikker på om det krasjer med Kelim-teppet som skal ligge på kjøkkenet og som har mye rødt i seg? (se bilde). Jeg er også veldig usikker på farge i stuen. Det er en gammel klassisk leil. med stukkatur og rosett i Klassisk hvit. Det er åpne fløydører fra stuen til kjøkkenet så fargene må passe sammen. Jeg ønsker en mye lysere farge i stuen, så det ikke blir for mørkt i leil. Har tidligere vært veldig glad i Skumring, men den tror jeg blir for lys? Kanskje Morgendis er bedre? Fungerer Morgendis og St. Pauls Blue med hverandre? Tenker kanskje Soft Mint i gangen som også er åpen fra stuen. Tar gjerne imot andre tips til stuen! (Minty Breez har jeg hatt før, så den blir ikke aktuell) :) Takk!

2017-01-24 12:24:44

Fargerådgiver svarer:

Hei Linn 
Jeg synes at St. Pauls Blue er vakker sammen med alle de deilige rød-tonene du finner i kelim tepper så du får stort smil og tommel opp fra meg. :-) Både 9904 Skumring og 9915 Morgendis er nøytrale grå som lett vipper mot blå/lilla, spesielt sammen med Soft Mint, men også dine tepper er jeg redd. Jeg ville valgt en litt lunere men lys tone som 1928 Sommersne eller kanskje du kan driste deg til en litt mørkere tone i stuen som 8470 Smooth White eller 0553 Ascott de er begge vakre til St. Pauls Blue og Soft Mint og ikke mist ulike rød-toner men du må love meg at du sjekker med prøver mot den grå sofaen, grått mot grått er ikke alltid så enkelt. :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Slett tak og taklister maler du med vår helt nye LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er LADY Interior Finish eller LADY Supreme Finish et godt valg. :-) 

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler.

 Vi ønsker deg lykke til. :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, Tusen hjertelig takk for hjelp og tips! :) Jeg tror Sommersne blir perfekt. Vil ha det litt lyst og luftig i stuen, siden kjøkkenet blir ganske mørkt. Fant et bilde som faktisk likner veldig på det jeg har sett for meg. Ser ut som at jeg må stille et nytt spm for å vise dere bildet, så da gjør jeg det. (Lover å teste den til sofaen, mulig den ryker snart uansett :p).

25/01/2017 14:24:14

Fargerådgiver svarer:

Så bra at den falt i smak :-) For å legge inn flere bilder må du ganske riktig starte et nytt spørsmål, men bruker du samme mail så samles vår dialog (max 3 bilder, så velg de mest aktuelle) Vi snakkes :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun