Barnerom

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Eggehvit

Ønsker en dus farge på barnerom, gjerne grønn. Ikke pastell. Har teakdører og eggehvite lister

2017-01-24 12:50:08

Fargerådgiver svarer:

Hei :-) 
Til dine dører og detaljer i 1001 Egghvit ville jeg valgt varme grønntoner. Ta en titt på 8302 Laurbær, 8252 Green Harmony eller 8222 Krydderurt, men sistnevnte blir kanskje litt pastell ? :-) Barnerom maler du med Jotun Sens da kan barnet flytte inn så fort malingen tørker. Ønsker du litt ekstra inspirasjon til barnerom så ta en titt i vårt nye digitale fargekart fra Sens :-) http://sens.jotun.no/

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Nydelige fargetips. Er redd green harmony blir litt mørk på det rommet, men de andre 2 kan funke. Funker det med 2 vegger krydderurt og 2 vegger laurbær? Det er 1 vindu 120*120 midt på veggen. Blir det best med den mørke eller lyse på vinduveggen? Motveggen til vindu får godt lys fra vindu.

24/01/2017 15:44:22

Fargerådgiver svarer:

De kan kombineres, men vanskelig å si hvilken vegg som bør få hvilken farge uten bilder. Skal jeg være helt ærlig så ville jeg valgt en av dem, vi ser en klar trend mot mer og mørkere farger og gjerne alle vegger i samme farge, så jeg holder en knapp på Laurbær. :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Rommet er nå malt i Laurbær og det ble helt perfekt. Ønsker gjerne fargeråd til enda et barnerom (gutter 0-6år) og et voksensoverom samt stue og gang uten vinduer. Lysnet paneltak i stua, oljet eikeparkett og slette tak ellers.

25/01/2017 23:02:38

Fargerådgiver svarer:

Har du bilder du kan dele med meg så er det supert, det er så mye enklere når jeg får bilder slik at jeg får et inntrykk av lysforhold, møbler og din stil. For å legge inn bilder må du starte et nytt spørsmål, men bruker du samme mail så samles vår dialog (max 3 bilder, så velg de mest aktuelle) Vi snakkes :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun