Mia Ingebrigtsen

Kategorier:

Jeg skal male en dominerende/stor vegg i stuen. Ellers i stuen har jeg grå sofa, helt hvitt kjøkken, hvit spisebord og hvit stuebort. Lampe som blir hengende foran veggen er i fargen teracotta, jeg har også en stol og sofaputer i samme farge (teracotta/orange). Jeg vil male veggen i Deco Blue. Tror du denne fargen er fin sammen med de øvrige møblene/interiøret?

2017-01-24 13:11:35

Fargerådgiver svarer:

Hei Mia 
4477 Deco Blue er lekkert til grått og ulike terracotta toner så jeg tror det blir fint, men uten bilder er det selvfølgelig vanskelig å si noe sikkert. Du kan også vurdere blåtoner med litt mindre rødt i undertonen som 4744 Sophisticated Blue eller 4212 Norwegian Presence, begge nydelig til terracotta og grått :-) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler.
Lykke til. :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun