Marie

Kategorier:

Hei! Vi skal ha mørk grå fliser på gulvet og skal legge lys grå fliser i fiskebeinsmønster på veggen bak speil. Hvilken farge bør vi gå for på de resterende veggene (gips)? Merk: dette er ikke er våtrom, men et tilstøtende rom og det er lite dagslys. Vurderer også å male taket i samme som veggene. Vedlagte bilder er av de valgte gulv og veggfliser samt bilde av slik veggfliser skal legges. For øvrig vil de bli detaljer i patinert messing i lamper m.m. Lister og farge dører er enda ikke valgt. På forhånd takk for fargehjelp:) Mvh Marie

2017-01-24 14:35:18

Fargerådgiver svarer:

Hei Marie 
Hvittonen på detaljer er det viktig å ta hensyn til når det gjelder gråtoner :-)
Får du helt hvite detaljer i 9918 Klassisk Hvit tror jeg at gråtoner som 1269 Demring og 8094 Dunkel kan bli fint til disse flisene. Får du fabrikkmalte detaljer i 1453 Bomull ville jeg kikket på varmere grå som 8470 Smooth White, 1032 Grå Harmoni, 1877 Valmuefrø og 1462 Grå Skifer. :-) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Slett tak og taklister maler du med vår helt nye LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er LADY Interior Finish eller LADY Supreme Finish et godt valg. :-) 

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. 

Lykke til. :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun