Lisbeth

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Hei.Kjøkkenet er fra Marbodal i mørk Alm, uten overskap men 3 langskap.Hva kunne jeg brukt på de 2 veggene som tilhører kjøkken? Stue kjøkken er åpen løsning på 56kvm.Benkeplater blir lys stein.Farger jeg liker er bruntoner, blåtoner å lyse farger.Spisebord blir i lyst tre å stoler i mørkebrunt skinn. Hva med Marrakesh? Bli glad for flere alternativer

2017-01-24 16:31:51

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen Lisbeth :-) 
Tusen takk for bilder, jeg ser jo at du har brukt samme mail hele tiden så hvorfor dette er blitt borte er og blir en gåte, men da starter vi :-)

1623 Marrakesh blir helt sikkert lekker til både kjøkkenfronter og dine stoler/møbler, men jeg har veldig lyst på litt blått på kjøkkenveggene. Blått er nydelig til dine mørke kjøkkenfronter og vakkert til brunt skinn. Jeg tenker spesielt på  den blågrå 4710 Duggblå eller den mørkere 4638 Byge. I resten av rommet ville jeg kikket på 10578 Misty Shadow den er rå-lekker sammen med blått og jeg tror den blir helt nydelig til dine møbler. Ta en titt så snakkes vi nærmere hvis du ønsker det. :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Slett tak og taklister maler du med vår helt nye LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er LADY Interior Finish eller LADY Supreme Finish et godt valg. :-) 

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. 

Lykke til. :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk for svar. Fargene er prøvemalt å faller for Duggblå. Den blir jeg å ha på veggene som tilhører kjøkken. Spørsmålet mitt er om jeg bare skal ha bomull på resterende vegger? Har bestemt meg ( tror jeg) for blå sofa! Eller kjøre på med den Misty shadow? Er så ubestemt,å redd det blir for mørkt. Andre farger du kunne tenkt deg? Mvh Lisbeth

28/02/2017 17:22:12

Fargerådgiver svarer:

Hei Lisbeth 
10578#MISTY SHADOW er ikke mørk jeg vil beskrive den som en lys mellomtone, husk at alle farger virker lysere på store flater. Jeg ville prøvd med en prøveboks, det er vel verdt pengene :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun