Kristin B Andreassen

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : bomull

Møbler/kjøkkenfronter etc. : askegrå, gråsort

Tak : hvitt

Hei. Jeg ønsker å male 2 vegger i stuen.på den ene veggen er det 3 store vinduer. Jeg har sett på fargene fusion, oslo, st.pauls blue, deco blue og nordisk hav. I resten av stuen har vi fargen morgendis med hvite lister (bomull) vi har lyst pergo laminat (en stavs) Har mørk sofa og askegrå vitrine skap og lik sjenk. Hvilken av disse fargene nevnt ovenfor bør jeg velge?

2017-02-21 12:45:20

Fargerådgiver svarer:

Hei Kristin 
Uten bilder av gråtonen i møblene er det ikke så lett å mene så mye, men mine favoritter er 5030 St. Pauls Blue eller den litt varmere 4477 Deco Blue. Har du godt med lys er også 4744 Sophisticated Blue rå-lekker. :-)  
De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. 

Lykke til. :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun