Merete

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : S0502Y

Hei, Jeg håper dere kan komme med noen råd. Vi ønsker å male de fleste rom i huset, men er usikker på hvilke farger som går bra sammen. Alle rom er i dag hvite, kjøkkenet har hvite fronter med mørk grå benkeplate, gulv er hvitpigmentert eik. Vi ønsker litt dusere toner på de største flatene, men gjerne noen rom/vegger i litt sterkere farger. Farger vi har sett litt på er Siv, Deco blue, Warm blush, Fusion, Balance, Cashmere, og en del andre i grønn og blåtoner. Vi ønsker også å male badene, her er det sorte fliser på gulv, og hvite baderomsmøbler. Ellers går interiør mye i hvitt, grått og sort I stuen er det også to stoler i teak og mørkegrønn.

2017-02-21 13:42:19

Kommentar

Vi er også åpne for helt andre farger om dere tenker noe annet som vil vært fint

21/02/2017 13:54:49

Fargerådgiver svarer:

Hei Merete, 
Jeg vil foreslå at du tar en titt på en fargepalett med lekre farger som står godt inntil 1453 Bomull som hvittone, og med fargene i møblene du beskriver. 
Se på kombinasjonen 5249 Linblå, 5030 St.Pauls Blue, 1145 Band Stone, 1352 Form. Lekre farger hver for seg og nydelige sammen! Tøff det gjerne opp med den super-kule brente rød-orange fargen 2994 Heat, og sett prikken over ièn med den elegante okertonen 10683 Cashmere <3 
-Mine favoritter! 
Innhent fargeprøver og vurder selv om dette er farger du kan trives med :)

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt (glans 01/02) eller LADY Balance matt (glans 05). LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den luktsvake. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. For de som liker rustikke kalkvegger (”betong” aktig utseende), finnes LADY Minerals kalkmaling i enkelte utvalgte farger. (se eget fargekart) . Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre / gang. Alle disse er til slettvegg / tapet. Slett tak og taklister maler du med vår helt nye LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du paneltak så er LADY Interior Finish eller LADY Supreme Finish et godt valg. :-) 

Vi tar noen dager vinterferie, men er tilbake mandag 27. Februar. Ønsker deg lykke til med fargevalget. :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun