Hedlay Hopland

Kategorier:

Hei Da er jeg den heldige eieren av nytt hus til meg og mine 2 små:) Har lenge tittet på alle de fantastiske blåfargene; decco blue og byge bl.a. Har likevel falt på å velge grått grunnet fargen på sofa , stol og kjøkken. Så var det fargevalg ? Dessverre er det mye gulvflate bestående av gul eik. Jeg har også landet på å male to vegger i stedenfor alle;) Veggene er hvite, kjøkkenet hvitt, beigegrå benkeplate ( men ikke i nærheten av de 2 veggene som skal males. Så valgets kval ; Bør jeg velge grått ned gult i ( grunnet gulvet)? Liker i utg p de rene grå tror jeg. Sofaen er vel i en nøytral gråtone? Sett på valmuefrø, sort pepper, grå skifer? Matrix? Hva tror du, hadde tåkedis i forrige hus; lekkert, men et helt annet gulv( hvitvasket furu/ gran) Dessuten har jeg nå lydt til en mørkere farge! Legger ved et par bilder. Skal male på veggen ved enden av sofa og bak TV. Tv benken er bare midlertidig ! Skal ha en enkel hvit. Takk på forhånd:)

2017-02-22 17:00:32

Fargerådgiver svarer:

Hei 
Gratulere med nytt hus :-) Nettopp pga. den grå sofaen ville jeg valgt blågrå vegger. Grått om grått er ikke så enkelt som man skulle tro. Hos deg ville jeg kikket på både 4638 Byge og 4477 Deco Blue men du kan gjerne også gå litt lysere mot 4710 Duggblå eller 5249 Linblå hvis du skulle få lyst til å velge flere vegger enn to :-) 
Ønsker du grått bør du pga. gulvet velge gråtoner med undertoner i gult, jeg tenker da spesielt på 1032 Grå Harmoni eller 1462 Grå Skifer, men jeg holder altså en knapp på blått :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Slett tak og taklister maler du med vår helt nye LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er LADY Interior Finish eller LADY Supreme Finish et godt valg. :-) 

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. 

Lykke til. :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun