Eirin

Kategorier:

Skal male alle eller noen vegger i stua i fargen st.pauls blue. Skal også male to vegger på kjøkkenet som har en åpen løsning til stua og ønsker og bruke fargen balanse. Passer disse to sammen? Kjøkkeninnredning er i egghvit(eller lignende gultone). Taket skal også males. Lister er ferdigmalte, kjøpt i byggvare(bomull?).

2017-02-22 23:45:18

Fargerådgiver svarer:

Hei Eirin. 
Det er ikke feil å kombinere 5030 St.Pauls Blue og 6325 Balanse. Men i og med de er omtrent tonelike, kan de begynne å konkurrere litt om oppmerksomheten i og med det er åpent mellom rommene. Jeg hadde nok gått for en litt større kontrast i tonen. Hva med 5180 Oslo på kjøkkenet..? 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt (glans 01/02) eller LADY Balance matt (glans 05). LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den luktsvake. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre / gang. Alle disse er til slettvegg / tapet. 

-Lykke til:)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun