Linn

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Egghvit/bomull

Tilstøtende rom : Letthet

Møbler/kjøkkenfronter etc. : s2005-g70y

Tak : Egghvit

Hei! Har nettopp bestilt nytt kjøkken i farge s2005-g70y. Har hvit narciss på veggene på kjøkkenet og stua, åpen løsning. Taket må være, men lister kan evt. males om. Ønsker å male veggene i en farge som passer fint til vårt nye kjøkken, opplever hvit narciss som litt for gul, da kjøkkenfargen også har en del gult i seg. Skal også male veggene i tilstøtende rom (gang) og vil gjerne ha en farge som harmonerer med stue og kjøkken. Glad i farger. Har forresten petrolfarget sofa og mørke gråblå spisestoler. Har dere noen tips? Mvh Linn

2017-02-23 12:17:20

Fargerådgiver svarer:

Hei Linn 
På lister og detaljer ville jeg fortsatt med samme hvittone som du har i taket slik at alle hvittoner blir like. Ønsker du en lys grunntone ville jeg til ditt kjøkken og sammen med møblene du beskriver som petrolfarget og gråblå valgt 8470 Smooth White. Ønsker du litt farger blir 6325 Balanse, 5180 Oslo eller 5030 St. Pauls Blue lekkert hos deg til ditt kjøkken, men vanskelig å si noe sikkert mot møblene uten bilder. :-) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Slett tak og taklister maler du med vår helt nye LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er LADY Interior Finish eller LADY Supreme Finish et godt valg. :-) 

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. 

Lykke til. :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk for svar :-) Skal se nærmere på de fargene du foreslo!

27/02/2017 11:14:24