Lene

Kategorier:

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Kirsebær (beiset bjørk)

Tak : Klassisk hvit

Hei Jeg har venner som har malt med lys antik og har fabrikkmalte vinduer, lister og dører. Jeg ser ikke at det er vanskelig å kombinere disse. Vårt hus har veldig store vinduer og skyvedører med mye lys. Alle lister, dører og skyvedører er i bomull. Kjøkkenet vårt er kirsebær og gulvet vårt er lys eik. Vi har grå og blå sofa. Mitt spørsmål er: er det helt feil å kombinere lys antikk og bomull? Vil lys antikk være pent til et kjøkken med kirsebær? Det er jo en lun og varm farge. Vi ønsker å bruke denne i hele huset. Vi har sett på tidløs og lys antikkgrå, men synes ikke dette er så fine farger. Er det eventuelt en annen lys/hvit farge som kan brukes og er pen med bomull. Vi har sett på hvit komfort og letthet. Hvilken blåfarge kan passe til fondvegg. Kan vi bruke deco blue sammen med lys antikk?

2017-02-23 22:29:24

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen, Lene. 
1376 Frostrøyk og 1931 Kokos fungerer begge godt til både gulvet og til den gulaktige hvittonen på lister og detaljer. Ønsker du så lyse vegger som mulig vil jeg råde deg til å bruke denne hvittonen, 1453 Bomull, også på veggene. 
Mange opplever at 0471 Lys Antikk får ett rosa preg inntil 1453 Bomull, som oppleves gul og nærmest litt skitten. Men farger dreier seg i det store og det hele om smak og behag, og din opplevelse av dette kan være helt annerledes enn hvordan jeg beskriver det. Jeg må råde deg til å hente inn fargeprøver og vurdere fargene opp mot hverandre. 
-Lykke til :)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun