A.H

Vinduer: Bomull

Dør: Bomull

Garasjeport: Bomull

Grunnmur: Hvit

Hei (Samme tråd som tidligere, nå med flere bilder) Vi ønsker å skifte farge på huset. Vi har vært innom både mørke og lyse farge, å er egentlig åpen for det meste. Nå ønsker vi råd og tips om hvilken farge dere eksperter synes passer best til vårt type hus. Huset er fra 1977, har valmet tak i svart pappshingel. Legger ved bilde. Vi har planer om å fjerne "vaskebrettene" ved siden av vinduene, å heller lage en litt penere innramming rundt vinduene. Har i tillegg planer om å få sprosser til vinduene for et mer tradisjonelt preg. Ønsker gjerne tips til farge rundt vindu/dør og mur som passer til husfargen.

20/03/2017 18:40:04

Jotun LADY svarer:

Personlig syne jeg at din type hus kler mørk farger, min favoritt er 0734 Brunsvart men gråtoner som Jotun 1434 labrador og LADY 9938 Dempet Sort er også tøft. Til disse ville jeg valgt mur i JOTUN 1500 Grafittgrå :-) Garasjeporten ville jeg malt i samme farge som veggen men døren ville jeg gitt litt farge slik at den ønsker velkommen :-) Hva med LADY 4638 Byge eller LADY 4477 Deco Blue som vi har snakket om inne tidligere. Fint når farger ute og inne gjentas og gjenspeiler hva du liker av farger. :-) 

Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling, Drygolin Ultimat, får huset ditt en ekstremt god beskyttelse. Høy glans og UV block gjør at huset beholder et nymalt utseende i årevis. Malingen er spesielt effektiv mot svertesopp (de små svarte prikkene som ofte kommer på fasaden) og alger. Malingene har gode påføringsegenskaper, og inneholder de beste råvarene som holder ditt hus tørt  og flott i år etter år. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter Jotun Optimal. Detaljer males med Drygolin Ultimat Vindu og Dør eller Optimal Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med Jotun Premium Mur system, en maling som holder vannet ute, men som samtidig lar muren puste. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. 

Ta en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/video/index.aspx?q=Hvordan-male-ute 

Ta en titt så snakkes vi nærmere hvis du ønsker det. :) 

21/03/2017 15:01:27
Go to top