Kovaci

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Hei Vi skal pusse opp hele leiligheten. Vi vil ha klassisk hvitt på veggene i stua, tak,vindu, lister og hvit kjøkkeninnredning. Det er åpen kjøkkenløsning så vi ønsker å ha sort kjøkken, eller hvitt kjøkken med Dempet sort bak på veggen. Møblene kommer også til å være ganske mørke. Det ene barnerommet vil vi ha minty breez med klassisk hvit i detaljer som vindu, lister osv. Hovedsoverommet er foreløpig planlagt i klassisk hvit. Men ønsker gjerne tips til en annen farge ? Lurer på om balanse kunne vært fint å ha ? I gangen og på badet vil jeg bryte litt og gjerne ha en brun/beige farge, kanskje i matt ? Er der en beige/ brun farge som vil passe til klassisk hvitt og dempet sort ? Og som i tillegg ikke krasjer med minty breez ?

2017-03-27 10:54:40

Fargerådgiver svarer:

Hei 
LADY Balance er nydelig til LADY 7163 Minty Breeze og LADY 9918 Klassisk Hvit så tommel opp, men hva med den superlekre LADY 4744 Sophisticated Blue på deres rom ? Ønsker du en gråbeige/brunaktig tone til disse er LADY 1352 Form, LADY 1145 Band Stone og LADY 10249 Sober lekre :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Slett tak og taklister maler du med vår helt nye LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er LADY Interior Finish eller LADY Supreme Finish et godt valg. :-) 

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. 

Lykke til. :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun