Aurora

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Hei! Vi har malt TV-stuen vår i Skyggespill 5155, og ønsker tips til en lysere farge til tilstøtende spisestue. Spisestuen har ikke vinduer, derfor ønsker vi en lysere farge her. Har dere noen tips? Tak og lister er malt i klassisk hvit, møbler er i hovedsak sort/grå.

2017-03-27 11:09:12

Fargerådgiver svarer:

Hei Aurora, 
Vi hjelper deg gjerne med fargevalg, men her skulle jeg gjerne hatt bilder for å kunne gi deg ett faglig godt råd. Og gjerne noen ord om hva du tenker deg av farger. Ønsker du en helt lys, greige farge? Ikke beige, ikke grå, men noe midt i mellom, som fungerer til blåtonen, og som samtidtig er varm og lun i tonen, ta en titt på LADY 1928 Sommersne. Denne fargen anbefales sammen med rene hvittoner som 9918 Klassisk Hvit og den er lekker til møbler og detaljer i sort og grått. Er dette en farge som kunne passe hos deg? Jeg råder deg til å hente inn en fargelamell eller gjøre ett oppstrøk med en Jotun fargeprøveboks og vurdere fargen i belysningen hjemme hos deg, og opp mot interiøret ditt ellers. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt (glans 01/02) eller LADY Balance matt (glans 05). LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den luktsvake. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

-Lykke til :)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun