tonje

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : bomull

Hei! Vi har kjøpt ny bolig, og skal fjerne tapet og male så og si alle rommene.. På kjøkken og stue får vi dessuten nytt gulv - hvitoljet en-stavs eikeparkett. På kjøkkenet tenker vi å male med Diskret 10429 kalkmaling (minerals). I rommet ved siden av, altså i spisestuen og sofasalongen ser jeg for meg å bruke Heat 2994. Det store spørsmålet er - blir det for voldsomt med Heat på 3 (og 1/2) vegg? Hvilken farge tror du passer til Heat i på de tilstøtende veggene i trappeoppgangen/rommet foran verandaen? Hallen nede henger sammen med trappeoppgangen, og gulvet der forblir som på bildet (litt rødlig tre-stavs parkett av noe slag). Hvilken farge passer til resten av boligen og dette gulvet?

2017-03-27 13:58:01

Fargerådgiver svarer:

Hei Tonje 
Hvis du skal beholde detaljer i LADY 1453 Bomull  sammen med LADY 2994 Heat og LADY 10429 Diskret ville jeg jobbet med lyse grunntoner som LADY 10679 Washed Linen og LADY 0394 Varmgrå :-) Men her er det også mange andre vakre farger som kan bli lekkert. Hva liker du av andre farger ? Er det dine møbler på bildene ? Hvis ikke, hva har du av farger på møbler og hvor mange rom skal males ? 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Vi snakkes :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for svar! Jeg er egentlig veldig glad i blått, og i dag har vi blant annet st.pauls Blue i spisestuen, og minty breeze i gangen. Det er ikke våre møbler på bildene nei. Jeg legger ved nye bilder med våre møbler. Vi skal male kjøkken (noe grått, minerals), stue (heat), trappeoppgang (?), hall (?) og soverom (green leaf mineral) .

27/03/2017 16:34:28

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen og takk for bilder av dine møbler :-) På kjøkkenet ville jeg valgt LADY 1462 Grå Skifer den er nydelig sammen med Heat og vakker til detaljer i LADY 1453 Bomull . Sammen med disse ville jeg jobbet med farger som LADY 4744 Sophisticated Blue og LADY 10683 Cashmere. Heat kan gjerne fortsette ned i gangen slik at hele den tapetserte veggen får fargen Heat. Sammen med disse fargene blir LADY 8469 Green Leaf nydelig på et soverom. Jeg må si at LADY Minerals Kalkmaling ikke er anbefalt i sprut-sonen i et kjøkken der ville jeg brukt LADY Wonderwall eller LADY Aqua

-Lykke til :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun