Cathrine

Lister/dører/vinduer: Eggehvit

Tilstøtende rom: Eggehvit og Oslo

Møbler/kjøkkenfronter etc.: NSC-N 0300

Tak: Eggehvit

Hei. Vi skal flytte inn i nytt hus til høsten og jeg har tenkt endel på farhevalg på kjøkkenet. Kjøkkenet blir et parallell kjøkken med kjøkkenøy i midten med en delvis åpen løsning mot stue. Selve kjøkkeninnredningen er hvit (NSC-N 0300), enkel og matt. Benkeplata er mellomgrå. Tak vil bli i eggehvit. Stua vil ha eggehvit og Oslo på 2 vegger. Jeg vurderer å male veggene på kjøkkenet i Soft Mint da jeg ønsker en lys og litt frisk farge samtidig som det blir en kontrast til den hvite innredningen. Har lurt på å male mellom under- og overskap i en litt mørkere farge (er det mulig å kun male med våtromsmaling ift sprutsone eller bør det gjør mer ift dette?). Har da tenkt på fargen Oslo også her, men er da redd for at det blir litt "rotete"? Er det bedre å heller bruke Balanse her? Evt. Andre anbefalinger?

21/04/2017 00:55:15

Jotun LADY svarer:

Hei Cathrine:)
Hva med å kombinere LADY 7555 Soft Mint med LADY 7163 Minty Breeze på kjøkkenet. Disse to er bare super-lekre sammen! Og med LADY 5180 Oslo i stuen har du en uslåelig palett :)
Ja, du kan gjerne velge å male med LADY Aqua kun i sprutsonen, og kombinere den med LADY Pure Color på de andre veggene. Dette gjør du enkelt ved å maskere ut det området som krever høy vaskbarhet. 

-Lykke til :)

21/04/2017 14:24:15
Go to top