Olsen

Vinduer: S0502 Y

Dør: S0502 Y

Garasjeport: må males

Grunnmur: må males

Vi har byttet kledning på huset og trenger råd til å velge riktig farge. Huset er bygd i 1970. Vi bor i boligfelt hvor to naboer har lyse grå hus, to har hvit og et rødt. Det er skrå tomt med thuja hekk på en side, samt noe vintergrønt i hagen. Stor åpen gårdsplass med singel. Vil helst slippe å male vannbrettene. Ønsker også tips til beis/maling på terrasse da denne også skal bygges opp på nytt. Takk for svar:)

21/04/2017 09:28:51

Jotun LADY svarer:

Hei Olsen 
Min første tanke er Jotun 1378 Kontur ønsker du et mørkere hus er Jotun 1899 Front lekker. På terrassen ville jeg valgt TREBITT 9074 Nordisk Tre. Front ville jeg kombinert med mur i JOTUN 1500 Grafittgrå og velger du Kontur ville jeg valgt JOTUN 1898 Lingrå. Garasjedøren ville jeg malt i samme farge som fasaden slik at det er inngangspartiet som kommer i fokus. :-) 

Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling, Drygolin Ultimat, får huset ditt en ekstremt god beskyttelse. Høy glans og UV block gjør at huset beholder et nymalt utseende i årevis. Malingen er spesielt effektiv mot svertesopp (de små svarte prikkene som ofte kommer på fasaden) og alger. Malingene har gode påføringsegenskaper, og inneholder de beste råvarene som holder ditt hus tørt  og flott i år etter år. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter Jotun Optimal. Detaljer males med Drygolin Ultimat Vindu og Dør eller Optimal Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med Jotun Premium Mur system, en maling som holder vannet ute, men som samtidig lar muren puste. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. 

Ta en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/video/index.aspx?q=Hvordan-male-ute 

Vi ønsker deg lykke til. :) 


21/04/2017 14:40:12
Go to top