Linda Merethe Harbo-Haase

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Antikkgrå og soft mint

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Har ikke møbler i rom ennå

Tak: Bomull

Jeg skal male yttergangen vår. Dette er kjøkkeninngangen vår som går rett inn til vaskerom og kjøkken, men likevel den inngangen vi bruker mest til daglig bruk. På gulvet har vi fliser, grå (tilnærmet industri). Foreløpig har vi bare hatt midlertidige møbler her, så alt skal skaffes på nytt. Vaskerommet er malt i soft mint med grått skap og innredning i soft mint. Samme grå fliser på gulvet her som i yttergang. Kjøkkenet og spiseplassen er malt i antikkgrå med lys eik detaljer/bord og benkeplate. Noe sorte detaljer på bilder og skjenk. Kjøkkeninnredning er i bomull. Gulv på kjøkken, eikeparkett. Hvilken farge ville du anbefalt i yttergangen? Jeg har vurdert å videreføre soft mint, men kunne også godt tenke meg en noe mørkere tone. Minty breeze har jeg også vurdert. Samtidig har også lurt på å gå over til en blåfarge. Har faktisk også vurdert å male kjøkkenet/spiseplassen i en blotone på sikt. Er det andre alternativer som du ser for deg kunne fungert? Hvilken farge på garderobeløsning ville du ha valgt til anbefalt veggfarge? På forhånd tusen takk! Gleder meg til å starte på prosjektet:)

21/04/2017 10:40:34

Jotun LADY svarer:

Hei Linda:)
Uten bilder er det vanskelig å komme med ett faglig godt råd,men ut i fra din beskrivelse holder jeg en knapp på LADY 7163 Minty Breeze i yttergangen. Og gjerne med garderobe i en varm gråtone som LADY 1877 Valmuefrø eller LADY 1462 Grå Skifer.  Ønsker du en tøff blågrønn farge på garderoben kan du se på LADY 5180 Oslo. Den er lekker til LADY 7163 Minty Breeze<3

Så kan du jo vurdere å male kjøkkenet i LADY 5030 ST. Pauls Blue..? ;)

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre / gang.

-Lykke til :)

21/04/2017 14:51:55
Go to top