marit

Lister/dører/vinduer: vinduskarmer er bomull- lister kan males

Tilstøtende rom: 1973 antikkgrå, st pauls blue, minty breeze, 2845 bevegelse

Tak: klassisk hvit

Hei, vi pusser opp et hus, og har lært masse av å lese på bloggen her :) Nå må jeg spørre et par spm selv. Vi har malt en stue/ spisestue i 1973 antikkgrå, et soveromt i st pauls blue. veldig fornøyd med det! Nå skal vi male en gang på ca 10 m2 uten vinduer mellom disse rommene, samt et tilstøtende oppholdsrom med store vinduer og mye lys, som har to tilstøtende barnerom i minty breeze/ dempet sort, og et med bevegelse 2845 + tudor. For oppholdsrommet har vi sett mye på Green Harmony eller 8222 krydderurt på tre av veggene og muligens tidløs på den fjerde. Den lyse fargen skal også brukes til å male en peis i rommet. Vil også ha en mørkere kontrast og har sett på green marble for barnedørene (på den lyse veggen) samt ei trapp ut av rommet. Vil dette passe sammen eller bør vi titte på andre alternativer? Og har dere et forslag som kan fungere til gangen mellom disse tre rommene? Ser fram til svar :)

21/04/2017 10:41:11

Jotun LADY svarer:

Hei Marit 
Vi hjelper deg gjerne men har du noen bilder, det er så mye enklere å gi fargeråd når vi får bilder :-) 

21/04/2017 15:05:33

marit:

Vedlagt er bilder. Bilde 1 er fra oppholdsrom. Der sponplate står kommer trapp, og dørene er inn til hvert sitt barnerom, som beskrevet i forrige epost. Bilde to er også fra oppholdsrommet, andre vei, og der ser dere inn mot gang som også skal males. Bilde tre er fra gang, med dør inn mot soverom til høyre, stue til venstre. Mvh Marit

22/04/2017 14:35:05

Jotun LADY svarer:

Hei Marit, 
Jeg synes det høres ut som du har kommet frem til en god og helhetlig fargepalett! Dette høres både harmonisk og spennende ut på en gang! Tommel opp herfra! Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  Jeg skulle gjerne visst noe om dette. 
LADY 8252 Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Kombiner den gjerne med LADY 8422 Green Marble. Til disse fargen ville jeg vurdert å velge LADY 1024 Tidløs også i gangen mellom rommene. Jeg ser for meg at denne  gulaktig gråhvit tonen ville binde fargene hos deg sammen på en god måte. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Tidløs fungerer til både Egghvit og Bomull. Den er lekker sammen med andre gråtoner som 1973 Antikkgrå. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt (glans 01/02) eller LADY Balance matt (glans 05). LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den luktsvake. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre / gang. Alle disse er til slettvegg / tapet.

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.
-Lykke til :)

24/04/2017 11:18:39
Go to top