Kjersti

Hei, jeg skal male dette huset i en gråfarge. Ønsker lyse detaljer, som dør, mur,rekkverk og listverk. Synes labrador er for mørkt, mens lys antikkgrå som er på rekkverket er for lyst. Noen forslag til gråfarge på huset og hvilken lys farge som passer til? Håper bildet kommer frem denne gangen:)

21/04/2017 13:42:20

Jotun LADY svarer:

Hei Kjersti :-) 
Tusen takk for bilde :-) En av mine grå favoritter er Jotun 1378 Kontur men hos deg blir den kanskje litt lys med den mørke skogen bak så jeg holder en knapp på LADY 1462 Grå Skifer, husk at alle farger virker lysere når du får dem opp på store flater. :-) Du kan jo ta en titt på begge å se hvilken du liker best. LADY 1973 Antikkgrå kan du gjerne beholde på staffasje eller hva med LADY 1376 Frostrøyk :-) Muren ville jeg malt mørkere med JOTUN 1500 Grafittgrå :-) 

Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling, Drygolin Ultimat, får huset ditt en ekstremt god beskyttelse. Høy glans og UV block gjør at huset beholder et nymalt utseende i årevis. Malingen er spesielt effektiv mot svertesopp (de små svarte prikkene som ofte kommer på fasaden) og alger. Malingene har gode påføringsegenskaper, og inneholder de beste råvarene som holder ditt hus tørt  og flott i år etter år. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter Jotun Optimal. Detaljer males med Drygolin Ultimat Vindu og Dør eller Optimal Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med Jotun Premium Mur system, en maling som holder vannet ute, men som samtidig lar muren puste. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. 

Ta en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/video/index.aspx?q=Hvordan-male-ute 

Vi ønsker deg lykke til og god helg. :) 


21/04/2017 15:42:25
Go to top