CK

Kategorier:

Hei! Har nettopp kjøpt nytt hus og vil gjerne male stue og kjøkken. I stuen tenkte jeg valmuefrø på hele veggen bak tv'en, og tidløs eller hvit pepper ellers. Har mørk grå sofa og hvitt bord og tv-benk. Kjøkkenet kan sees fra stua, og her tenkte jeg linblå. Passer disse fargene med hverandre, gulv og kjøkkenfronter? Er åpen for andre forslag! Vet dessverre ikke hvilken farge som er på lister, tak ect.

2017-04-22 22:04:28

Fargerådgiver svarer:

Hei 
Har du fabrikkmalte detaljer i LADY 1453 Bomull ville jeg valgt LADY 1024 Tidløs sammen med LADY 1877 Valmuefrø eller kanskje LADY 1462 Grå Skifer :-) Ut fra bildene så ser kjøkkenfrontene litt gule ut så kanskje du heller skal velge LADY 5030 ST. Pauls Blue ? Du må neste teste med en prøveboks eller to det er jo ikke så mye vegg :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. 

Lykke til. :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for svar :-) Er det blågrå toner med litt grønt i som passer best på kjøkkenet? St. Pauls Blue ser fin ut, men kanskje litt mørk? Passer den med tidløs og valmue/grå skifer?

24/04/2017 21:51:26

Fargerådgiver svarer:

Ikke nødvendigvis, men jeg valgte den fordi den er så lekker sammen med LADY 5249 Linblå som du har planer om i stuen. Det er ikke mye vegg du har så jeg tror ikke den blir for mørk og husk at alle farger virker lysere når du får dem opp på store flater :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Formulerte meg kanskje litt dårlig. Jeg tenkte å ha tidløs og valmue/grå skifer i stua og muligens linblå på kjøkkenet. Men ønsker råd om hva som kan passe her :-)

28/04/2017 10:21:21

Fargerådgiver svarer:

Ok :-) Beklager min feil, ser jo nå at du skriver det ganske så tydelig :-) Varme gråtoner som LADY 1024 Tidløs, LADY 1877 Valmuefrø og LADY 1462 Grå Skifer er lekre til LADY 5249 Linblå og fine hos deg men om kjøkkenfrontene blir for gule sammen med Linblå må du sjekke med prøver. Bilder kan dessverre lyve når det gjelder farge-gjengivelse. Ut fra det jeg ser på bildene så kan det hende at frontene er litt gule og da er St. Pauls Blue et bedre alternativ en det kan også gå fint og Linblå er nydelig til den sorte benken og flisene. 

Vi ønsker deg lykke til med alle valg og god helg :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk for hjelpen! :-)

28/04/2017 16:01:31