Elin

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Hei, Vi har en lang og stusslig kjellergang med grove murvegger som vi skal male (i dag er den knallgul). Vi har pusset opp mye, og er opptatt av å finne en farge som harmonerer med omkringliggende rom. Det ene er en entré malt i Smooth white, og i andre enden av gangen er det adkomst til et bad og et annet gjennomgangsrom som begge skal males i Minty Breeze. Man kan også se et rom malt i st Pauls Blue fra gangen. Vi har altså brukt farger med grønne toner i. Problemet er at kjellergangen har terracottafliser, og nå strever vi veldig med å finne en farge som ikke skjærer mot flisene. Det er lite dagslys i gangen, og lavere takhøyde enn normalt, så den føles lett ganske trang og utrivelig. Vi har prøvemalt med Hvit pepper og Smooth white, men begge ser kalde og flate ut i dette rommet. Vi trenger rett og slett hjelp! Vi ønsker oss en lysere farge enn Smooth white, men mørkere enn Hvit pepper slik at vi får litt kontrast til listverket. Vil veldig gjerne ha et par forskjellige forslag.

2017-04-23 00:58:13

Fargerådgiver svarer:

Hei Elin 
Hva med LADY 5249 Linblå den er absolutt ikke lysere enn LADY 8470 Smooth White men den er lekker til terracotta fliser og fargene du har fra før. Ønsker du lysere enn LADY 8470 Smooth White så se på LADY 1928 Sommersne. :-) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. 

Lykke til. :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun