Hajni

Kategorier:

Vinduer : Bomull/ kan males

Dør : Bomull/ kan males

Garasjeport : -

Grunnmur : Umalt

Hei :) Ønsker å bytte farge på huset (byggeår 1890, sveitserhus) og terassen...liker grå og beige farger...har ikke nabo, kun vegetasjon / jordbruk rundt huset...kan dere hjelpe meg med noen forslag...på forhånd takk...mvh.

2017-04-23 07:38:26

Kommentar

....har glemt...taket er svart. ...jeg ser at bildene ble ikke lastet inn....prøver på nytt her...:)

23/04/2017 09:50:19

Fargerådgiver svarer:

Bildene er med, men jeg må godkjenne dem før de blir synlig. Hva synes du om gråtonen vi foreslo sist ? Legger ved en kopi av mitt svar sendt 19.04 kl 09.52 

Hei Hajnalka :-) 
Ut fra kun foto er det umulig å si noe sikkert om hvilken farge som er brukt men Jotun 1899 Front vil gi mye av det samme uttrykket, ta også en titt på LADY 1462 Grå Skifer :-) Front og Grå Skifer er en varme grå med undertoner i gult og vil ikke oppleves som kjølig mot blå i kjølig vinter-lys samtidig som de er fin sammen med fabrikkmalte vinduer og dører i LADY 1453 Bomull

Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling, DRYGOLIN ULTIMAT, får huset ditt en ekstremt god beskyttelse. Høy glans og UV block gjør at huset beholder et nymalt utseende i årevis. Malingen er spesielt effektiv mot svertesopp (de små svarte prikkene som ofte kommer på fasaden) og alger. Malingene har gode påføringsegenskaper, og inneholder de beste råvarene som holder ditt hus tørt  og flott i år etter år. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter OPTIMAL. Detaljer males med DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med JOTUN PREMIUM MUR Maling, en maling som holder vannet ute, men som samtidig lar muren puste.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. 

Ta en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/video/index.aspx?q=Hvordan-male-ute 

Vi ønsker deg lykke til. :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei igjen :) Da har jeg kjøpt to prøveboks med front og grå skifer, men er litt usikker.....dette er ikke lett med husfargevalg....har dere noe forslag i grå-brun-beige retning....mange takk for hjelpen.

25/04/2017 16:03:14

Fargerådgiver svarer:

Det må da bli varmere grå som :form, LADY 1145 Band Stone eller LADY 10249 Sober dette interiørfarger men de kan blandes i våre eksteriørprodukter også. Andre alternativ er JOTUN 10254 Brun Jord eller JOTUN 2271 Berg :-) Du kan fargelegge egne bilder i Jotun FargeVelger da får du et inntrykk av hvordan fargene blir :-) 
http://www.jotun.com/no/no/b2c/colour-inspiration/ColourAdvisor/index.aspx

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei igjen..takk for svar....brun jord er vinneren, tror jeg :)...men, kan jeg beholde bomull på vinduene om jeg velger brun jord.....og til terassen hvilken beis anbefaller dere....mange takk

28/04/2017 18:39:31

Fargerådgiver svarer:

Hei :-) 
JOTUN 10254 Brun Jord er fin til LADY 1453 Bomull så tommel opp. På terrassen ville jeg valgt TREBITT 9074 Nordisk Tre den går vakkert ton i ton med Brun Jord. Ønsker du litt mer kontrast på terrassegulvet er også TREBITT 0683 Sotgrå rå-lekker. :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen hjertelig takk...sender bilde til dere med ferdigmalt hus :)))

02/05/2017 12:05:12

Fargerådgiver svarer:

Vi gleder oss til bilder :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun