Anita

Kategorier:

Hei, jeg skal flytte fra en stor leilighet hvor alt er malt i CHI til en mindre leilighet på 76 m2, se vedlagte plantegn. Jeg ønsker nå ha mer farger! Jeg har prøvemalt i påsken på finerplater da jeg overtar leiligheten først om to måneder. Først tenkte jeg på ha helt sort stue, DEMPET SORT med en vegg i grønt, men fant ut at det ville bli litt tungt med så mye sort. Gikk så over til blått, og har så langt landet på KVELDSHIMMEL og BYGE, se prøvemalte flater + farger på møbler etc, i vedlagte bilde. Gulvet i den nye leiligheten er lysere enn i nåværende leilighet - eik, nokså gul i fargen, og kjøkkeninnredning er hvit med åpen løsning fra stue inn mot kjøkken. Vinduene i stuen er mot mot vest/terrasse fra stue og kjøkken. Planen er nå KVELDSHIMMEL på langvegg i stue og det som er av vegg på kjøkken + entrè, med to kortvevegger i stue med DEMPET SORT, og soverommene med BYGE. Vil dette bli bra kombinasjoner? Men så lurer jeg litt på å male taket. Hvilken farge skal jeg da velge? Lysere/mørkere. BYGE i tak og KVEDLSHIMMEL på vegg eller omvendt? DEMPET SORT i tak? Takk nemlig for all hjelp jeg kan få :-)

2017-04-23 11:45:37

Fargerådgiver svarer:

Hei Anita, 
Du er kul! Gøy å møte mennesker som ikke er redd for farger;)
Å fargesette taket kan gi deg rom med helt nye dimensjoner! Jeg tenker i utgangspunktet at jeg ville valgt LADY 4618 Kveldshimmel i tak på alle rom, da dette er den lyseste og letteste av fargene, og den står godt til både LADY 4638 Byge og :dempet. Men du er såpass tøff og flink til å finne gode fargekombinasjoner, at dette tror jeg egentlig du vurdere best selv ;) Uansett tror jeg dette blir knall-kult! 
De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt (glans 01/02) eller LADY Balance matt (glans 05). LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den luktsvake. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

 Slett tak og taklister maler du med vår helt nye LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.

-Lykke til, stå på!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun