Linn

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Hei! Vi holder på å pusse opp kjøkkenet, og ønsker tips til farger både til kjøkkenet og stue/spisestue som er i åpen løsning. I tillegg er det en gang som er synlig fra de øvrige rommene. Vi ønsket en varm gråfarge på stue/spisestue og har malt den i hvit lin. Er stort sett fornøyd med den, men den har en tendens til å dra i rosa retning. Den er veldig fin når vi "tøyler" den med riktige farger til, men vi er åpen for å endre den. Detaljer i rommet ellers er mye sort, blå- og gråtoner og messing, i tillegg til noen ting i varmere trefarger, kurv og lær. Ønsker en blåfarge på kjøkkenet og syns 4638 byge er veldig fin. Lurer på en matchende, lysere blå farge til gangen, eventuelt fortsette med byge og ha noen detaljer med sophisticated blue. Så det jeg ønsker er vel egentlig tips om en varm grå og et par fine blåtoner, eventuelt med utgangspunkt i hvit lin.

2017-04-23 15:18:33

Fargerådgiver svarer:

Med utgangspunkt i  LADY 10182 Hvit Lin og LADY 9918 Klassisk Hvit er Jotun 4017 Pilasterblå lekker men se også på den litt varmere LADY 4109 Gustaviansk Blå her blir dine lysforhold og ikke mist smak og behag avgjørende. :-) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. 

Lykke til. :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun