Nanna

Lister/dører/vinduer: Hvit Infra Matt 02

Tak: Hvit Infra Matt 02

Hei, Jeg skal male et nytt butikklokale og ønsker en svak gul tone på veggen. Har sett på Claro men er nå redd denne vil fremstå veldig' gul mot de kritthvite listene og hvite søylene i rommet. Sender med en inspo.bilde over hva jeg ønsker.

19/05/2017 12:46:51

Jotun LADY svarer:

Hei Nanna, 
Ta en titt på fargen LADY 1625 Sjel. En svakt beigeaktig tone. Den er både gylden og rødlig i undertonen, og derfor oppleves den som en lun, og ikke helt hvit tone. Dette er en farge vi ser er på full fart på vei inn i motebilde igjen :)
Du kan også se på LADY 0384 Hvit Narciss
 Det er viktig at fargene blir testet i lokalene med  lysforhold, gulv og møbler/innredning. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  Jeg vil råde deg til å gjøre ett oppstrøk, eller to, med JOTUN Fargeprøve Interiør

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt (glans 01/02) eller LADY Balance matt (glans 05). LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den luktsvake. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.
Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre / gang. Alle disse er til slettvegg / tapet.

-Lykke til :)


19/05/2017 15:03:13
Go to top