Lene

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Bomull eller egghvit

Møbler/kjøkkenfronter etc.: NCS6000

Tak: Lyst/hvitt

Hei! Skal pusse opp kjøkken/spisestue som er i et stort rom hvor kjøkkeninnredningen blir i grå heltre, NCS6000. Det er en tømmervegg i rommet som først skal beises med kalkhvit interiørbeis, deretter med sjøsand. Har dere noen tips til farge på resten av veggene i rommet? Benkeplaten på kjøkkenet er i heltre eik, parkettgulvet blir i grått/sand-farget eik. Lister i bomull eller egghvit. Tilstøtende rom er entre med like tømmervegger som beskrevet på kjøkkenet, og stue hvor vi ikke har valgt farge enda. Kjøkkenbord og spisebord blir i eik, og spisestoler i grått.

19/05/2017 13:15:01

Jotun LADY svarer:

Hei Lene 

Her er det mye som kan bli lekkert, så her må jeg be om litt bilder og gjerne litt info om hva du liker av farger....  blått, rødt, grønt, gult, rosa det finnes jo litt å velge i .......  :-) 

19/05/2017 15:41:27

Lene:

Det forstår jeg:) Vanskelig å gi deg bilder enda, da vi nettopp har begynt oppussingen. Liker blåfarger, synes blant annet kveldshimmel og decoblue er fine farger. Men de blir kanskje litt mørke på kjøkkenet... Synes også det er fint med noe som går litt over i grønt. Håper du kan gi noen tips ut ifra dette:)

19/05/2017 15:55:37

Jotun LADY svarer:

Bilder fra dagens rom er bedre enn ingenting :-) Har du også info om farger på tilstøtende rom så kan vi få fargene til å jobbe godt sammen. LADY 4618 Kveldshimmel er ikke mørk, men kanskje litt tone lik kjøkkenfrontene ?  Hva med LADY 4710 Duggblå eller LADY 5249 Linblå ? LADY 4477 Deco Blue er lekker til kjøkkenfrontene men om den blir for mørk eller ikke blir det umulig å mene noe om uten bilder. LADY 6325 Balanse er lekker hvis du ønsker grønt eller hva med LADY 7163 Minty Breeze ? Du kan også kikke på varmere grønntoner som LADY 8302 Laurbær og LADY 8252 Green Harmony. :-)  

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. 

Lykke til og god helg . :-) 


19/05/2017 16:20:27
Go to top