Aina Knutsen

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Eggehvit

Tilstøtende rom: Nord

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Eggehvite og varm eik

Tak: Eggehvit

Jeg ønsker å male kjøkkenet i en lys lys blå farge, gjerne med hint av grønt eller grått i seg. I tilstøtende rom har jeg fargen nord og lister og kjøkkeninnredning er i eggehvit. Gulvene er ikke ferdigbehandlet enda, men tenker å male i fargen varmgrå eller form. Har sett på en blå farge i kode s1010-B men den blir for kald. Jeg ønsker en farge som er like lys som den jeg har sett på men som står bedre til de andre fargene. Er veldig glad i den landlige stilen og liker litt "gammeldagse" farger.

19/05/2017 14:25:28

Jotun LADY svarer:

Hei Aina, 
De lyseste kjølige blåtonen kommer lett i konflikt med den gulaktige hvittonen LADY 1001 Egghvit. Jeg må foreslå at du tar en titt på LADY 5249 Linblå, selv om jeg er redd du kommer til å mene den er for mørk. 
..Den er nemlig lekker til fargene dine ellers :)
Det er mulig du er ute etter farger som LADY 5028 Stratus ,  LADY 5081 Fabrikk eller LADY 5342 Frostet Glass. Men husk bare at kjøkkenfrontene, og lister og detaljer ellers i LADY 1001 Egghvit kan oppleves gulaktige inntil en lys, kjølig blåtone. Her må jeg råde deg til å innhente fargelameller, eller gjøre ett oppstrøk eller to med JOTUN Fargeprøve Interiør før du bestemmer deg. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt (glans 01/02) eller LADY Balance matt (glans 05). LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den luktsvake. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre / gang. Alle disse er til slettvegg / tapet. 

 Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

-Lykke til og god helg :)

19/05/2017 15:19:04
Go to top