Alexandra

Lister/dører/vinduer: Klassisk hvit

Tilstøtende rom: Klassisk hvit

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Hvite fronter, lys eik laminat benkeplate

Tak: Klassisk hvit

Hei! Vi pusser opp kjøkkenet skal velge farge. Vi tenker enten å male hele kjøkkenet eller kun en kontrastvegg. Kjøkkenet er 10 kvm, langt og smalt med hvitefronter og lyst laminatgulv. En av fargene vi har sett på er fargen Demring. Vil denne fungere som kontrastvegg eller er den for lys? Vanskelig å bestemme seg for om man skal ta skikkelig i med en mørkere farge som st pauls blue eller en mørkere gråfarge, eller om det blir litt voldsomt og mørkt på et lite kjøkken?

19/05/2017 14:50:05

Jotun LADY svarer:

Hei Alexandra 
Uten bilder blir det umulig å uttale seg i om en farge er for mørk eller ikke så her må jeg be om litt bilder. Jeg trenger også Jotun fargenavn eller ncs kode på hvittonen på kjøkkenfrontene for å kunne gjøre en god vurdering. Har du info om farger som er brukt på tilstøtende rom så er det supert for å få en helhet og god fargeflyt.
Vi snakkes, ha en riktig god helg så lenge. :-) 

19/05/2017 15:51:25

Alexandra :

Hei igjen! Takk for svar:) Fargekoden på fronter er S 0500-N med glanskode 88. Hele leiligheten er ellers malt i jotun sens klassisk hvit, og det er det vi tenker å male tak og lister med på kjøkkenet også hvis det passer. Skal prøve å få tatt noen bilder:)

20/05/2017 23:11:51

Jotun LADY svarer:

Hei Alexandra, 
Fargen LADY 1269 Demring står godt til LADY 9918 Klassisk Hvit. Men om det er for liten kontrast, og om LADY 5030 ST. Pauls Blue blir for mørk hos deg er som sagt umulig å svare på uten bilder. Dessuten er dette med kontraster mye avhengig av hvilket uttrykk man ønsker seg, og hva man trives med. Litt smak og behag her altså. 
Har du bilder du kan dele med meg så er det supert. Gjerne av spisegruppe, eller annet interiør i rommet, da dette er elementer med betydning for fargevalget. Alt blir så mye lettere når vi får bilder. For å legge inn bilder må du starte et nytt spørsmål, men bruker du samme mailadresse så samles vår dialog (max 3 bilder så velg de mest aktuelle) :-) 


22/05/2017 12:57:15
Go to top