PR

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Vinduer: Hvit

Dør: Byge 4638

Grunnmur: Byge

Hei, vi skal male huset vårt. Huset er bygget i 1949 med ett påbygg som ble ferdig i år. Huset har en stor hage og det er flere høye trær i området. Taket er tegl rødt. Vi er litt usikre på om vi skal velge en mørk eller lys farge. Vi tenker litt på fargen labrador (1434) eller sandbanke (1038). Tror du dette er farger som ville passe til huset og fargen på tak/dører? Vi tenker på å beholde hvite karmer på vinduer, hvilken hvitfarge ville du valgt?

19/05/2017 19:10:11

PR:

Grunnmur er hvit, ikke byge.

20/05/2017 20:22:05

Jotun LADY svarer:

Hei :-) 
JOTUN 1038 Sandbanke blir i mine øyne veldig lys gul sammen med LADY 4638 Byge så jeg ville valgt å gå litt beigere med noe mer grått. Ta en titt på JOTUN 1283 Lys Grå Umbra eller LADY 0394 Varmgrå. Jotun 1378 Kontur er også et godt alternativ, den er litt mørkere men lekker til Byge og nydelig til rødt tak. Ønsker du et mørkere hus så er Jotun 1434 Labrador fin men se også på Jotun 1899 Front. Når det gjelder hvittone på detaljer så sjekk hvilken hvittone du har på vinduer i den nye delen og bruk samme hvitttone på hele huset. :-) Fabrikkmalte detaljer blir ofte levert i S0502-Y som hos oss heter LADY 1453 Bomull men sjekk så du er sikker. 

Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling, DRYGOLIN ULTIMAT får huset ditt en ekstremt god beskyttelse. Høy glans og UV block gjør at huset beholder et nymalt utseende i årevis. Malingen er spesielt effektiv mot svertesopp (de små svarte prikkene som ofte kommer på fasaden) og alger. Malingene har gode påføringsegenskaper, og inneholder de beste råvarene som holder ditt hus tørt  og flott i år etter år. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter OPTIMAL. Detaljer males med DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med :prem en maling som holder vannet ute, men som samtidig lar muren puste. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. 

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :) 


22/05/2017 09:19:49
Go to top