Hilde

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Bomull eller Egghvit (ferdigmalte)

Tilstøtende rom: Sand

Tak: Letthet

Hei, jeg skal male et barnerom. Det er smalt, ca 2 meter bredde, og ca 4-5 meter langt. Jeg skal tapetsere en langside og en kortside i tapeten på bildet som er vedlagt. De to andre veggene vil jeg male i en hvit farge. Spørsmålet er hvilken hvitfarge jeg skal velge. Listene og dørene er ferdigmalte (jeg trodde det var bomull, men fikk oppgitt fra leverandør at det er Eggehvit S 0502 Y. Tak har vi malt i Lady Letthet. Soveromsgang har vi malt i Lady Sand. Hvilket hvitfarge kan du anbefale slik at lister og dører ikke ser gult ut, og som passer til det grønne i tapeten? Takk for hjelp :-)

19/05/2017 19:40:02

Jotun LADY svarer:

Hei Hilde 
S0502-Y heter hos oss LADY 1453 Bomull noen leverandører av fabrikkmalte dører, lister og vinduer kaller fargen for Egghvit men følger du ncs koden S0502-Y og ikke navnet får du samme farge. For at Bomull ikke skal oppleves som gul bør du velge Bomull på alt, også i taket. Letthet er hvitere og Bomull vil se gul ut sammen med Letthet i taket. Hvis den hvite bunnfargen i tapene er hvitere enn Bomull (det må du selv sjekke med prøver, umulig å si noe ut fra kun bilder dessverre) ville jeg vurdert å male alle detaljer hvitere også dører og lister. :-) 

SENS er verdens mest helsevennlige maling, og den eneste malingsserien som er utviklet i samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund. SENS inneholder ikke løsemidler, avgir ingen skadelig avdampning og ingen malingslukt. Barnet kan trygt oppholde seg på rommet når det males, og ta i bruk rommet så fort malingen har tørket. Les mer om SENS her.

http://sens.jotun.no/
Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. 

Lykke til. :-) 

22/05/2017 09:49:11
Go to top