Elisabeth

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : egghvit

Vi skal male den ene langveggen i stua vår i en annen farge. Langveggen er både en del av stue (sofakrok) og spisestua. Den er ca. 8 meter lang. Det er mange vinduer og mye lys inn her. I resten av stua har vi fargen Morgendis. Vi lurte på å gå for fargen Warm blush, men er redd den blir for rosa og "skrikende" i stua vår. Hvilke farger tenker du kan fungere i stua vår?

2017-05-24 10:20:18

Fargerådgiver svarer:

Hei Elisabeth, 
Takk for bilder. Det gjør det så mye lettere for oss :)
Når jeg ser bildene på veggen din får jeg lyst til å male veggen i LADY 5030 ST. Pauls Blue, eller i den enda mørkere, super-tøffe LADY 5180 Oslo. Er dette farger du kan trives med?
De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt (glans 01/02) eller LADY Balance matt (glans 05). LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den luktsvake. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

-Lykke til :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

St.pauls blue eller Oslo er begge fine farger, men vi tenkte å gå for noe litt mer vågalt. St.pauls blue har vi forsåvidt på et av barnerommene i 2.etasje (her er hele etasjen i ulike blå/grå toner). Vi har i dag kjøpt en fargeprøve på warm blush bare for å sjekke hvordan den gjør seg da vi skal male den på en papplate og holde den inntil veggen. Hvis den viser seg å bli for rosa og voldsom, er det noen andre farger du kan anbefale?

24/05/2017 14:57:53

Fargerådgiver svarer:

Hei Elisabeth
Har du blågrønne toner i 2 etg. så skjønner jeg godt at du er ute etter noe annet i stuen :-) LADY 2856 Warm Blush er helt nydelig men om den blir for rosa kan bare du svare på :-) Jeg har stoooor tro på at den blir lekker. Blir den for rosa så kan du kikke på LADY 2771 Rustikk Terracotta eller hva med LADY 10683 Cashmere den er supertøff til dine møbler, men mulig gulvene er litt gule :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun