Therese

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Hei! Vi skal male en liten gang som går ut ifra stua vår. 3 tilstøtende rom (dørene som vises på bilde) er lite toalett malt i Soft mint og 2 soverom i lys antikk. Stua vår skal også males; i Linblå eller Green harmony. Ønsker forslag til en mørkere blå og grønn tone vi kan male gangen med som passer til Green H og Linblå. Tenker at fargen kan være mørkere da det er veldig lite vegg å male og 3 hvite dører (bomull). Har sett på St.Pauls blue og Deco blue. Hva tror du vil passe? :)

2017-05-24 10:44:15

Fargerådgiver svarer:

Hei Therese :)
Dersom du maler stuen i LADY 5249 Linblå er LADY 5030 ST. Pauls Blue det perfekte valg til gangen din.De har begge ett hint av grønt i seg. LADY 5030 ST. Pauls Blue blir dessuten lekker til gulvene.
LADY 4477 Deco Blue har rødt i undertonen og får lett ett "lilla preg" når den blir satt sammen med LADY 5249 Linblå
Velger du LADY 8252 Green Harmony i stuen kan du ta en titt på LADY 8469 Green Leaf, eller den enda mørkere LADY 8422 Green Marble i gangen. Disse er også lekre mot gulvet. 
Hvilke farger du skal velge avhenger av hva du trives med, og interiøret ditt. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt (glans 01/02) eller LADY Balance matt (glans 05). LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den luktsvake. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

Lykke til :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for svar! Jeg glemte å spørre om noe ang. stuefargene: Linblå og G harmony. Vi skal male 3 vegger i stuen med en av disse fargene og 1 vegg i frostrøyk. I trapperommet på vei opp mot stuen har vi macchiato på veggen og på veggen over kommer linblå eller g harmony. Passer begge disse til macchiato? Kjøkkenet er malt i vanilje og er i åpen løsning med stuen. Her vil skille mellom fargene på veggene vises kun når en er inne på kjøkkenet. Fra stuen vil en bare kunne se den ene veggen i vanilje. Går dette bra? :) Vi har tenkt å male kjøkkenet og på et seinare tidspunkt. Hvilket uttrykk får stuen om vi velger linblå eller G harmony? Liker godt begge to. Ønsker en farge som er tidløs og som lett kan kombineres med andre farger. Ellers så liker jeg å blande gammelt og nytt i interiøret. :) Legger ved noen bilder av stuen/ gulvet.

26/05/2017 10:16:55

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen Therese :-) 
LADY 5249 Linblå er en vakker farge men jeg lurer på om den blir litt "grønn" mot den blå stolen er kanskje LADY 4618 Kveldshimmel eller LADY 4638 Byge minst like fine ? De er i mine øyne finere til de varme tonen LADY 1359 Macchiato og LADY 1519 Vanilje.  :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun