lillan finstad

Kategorier:

Hei! Jeg ønsker å male et soverom grønt, det har rikelig med vinduer og ca 12 m2 stort. Nabosoverommet skal jeg male i en mørk blå farge, Deco blå, oslo, eller st pauls blue. Har du et forslag til grønnfarge og blå farge som kan passe sammen ? Legger ved et bildet av en grønnfarge jeg liker godt. Tak og lister er i klassisk hvit, men dette kan jeg godt male.

2017-05-24 15:28:51

Fargerådgiver svarer:

Hei Lillan :-) 
Fargen på dette bildet kan minne om en mørkere variant av LADY 6325 Balanse. Vi har LADY 5180 Oslo men den blir litt for blå så hva med en farge som heter LADY 6249 Slidre S7010-B90G denne finner du ikke i våre nyeste fargekart men ta en titt i den store ncs fargeviften og kjøp gjerne en prøveboks. Sammen med Slidre eller Balanse ville jeg valgt LADY 4744 Sophisticated Blue eller LADY 4212 Norwegian Presence. LADY 4477 Deco Blue er også lekker men den er litt rød i undertonen og spesielt hvis du velger Oslo så blir den nesten "lilla". Ta en titt så snakkes vi nærmere hvis du ønsker det :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. 

Lykke til. :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei igjen og takk for svar :) Da har jeg testet litt farger , Balanse føler jeg ble litt for knall, mulig det er fordi den ene veggen av rommet består av store vinduer. Vil fargen Sjøalge virke litt mer rolig i et lyst rom ? Og passer den til Oslo eller en annen mørk blåfarge? Fra soverommet ser man ut i gangen som er malt med grå skifer kalkmaling, vil dette passe med sjøalge ? Jeg likte S7010-B90G ,men redd den kan bli litt for knall for et soverom. Vil S7010-B90G passe til grå skifer kalkmaling som er i gangen ? Jeg tar gjerne i mot andre farge kombinasjoner til de to soverommene også :)

25/05/2017 21:24:54

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen Lillan
Både Slidre og Sjøalge er fine til Grå Skifer. Slidre er uten tvil den som er mest lik dette bildet men Sjøalge gir en dempet svalt uttrykk på et soverom  og den er lekker til LADY 5180 Oslo :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun