Siri

Kategorier:

Jeg skal male huset (funkishus fra 2015, tettbygd boligstrøk, for det meste hvite og grå hus), men er usikker på farge. Ønsker en (mørkere) grå. Ikke for mye blått i. Har sett på Labrador, men synes den blir for mørk, så vurderer Bergknatt (S 7000-N), ble anbefalt den eller S 6000-N eller S 6500-N. Trenger også tips til hvilken farge på lister rundt vinduer som passer til dette.

2017-05-24 16:30:45

Fargerådgiver svarer:

Hei Siri 
Først må jeg si at jeg tror at Jotun 1434 Labrador blir supertøff, men ønsker du en lysere variant så ta en titt på Jotun 1899 Front. LADY 9925 Bergknatt, LADY 9913 Matrix S6000-N og 9910 Suave S6500-N er nøytrale grå som lett blir kjølig mot litt blågrå spesielt i kjølig vinter-lys og hvis dine vinduer er fabrikkmalt i LADY 1453 Bomull S0502-Y. Lister ville jeg valgt å male i samme farge som selve huset det gir et tøft og stramt uttrykk som passer til ditt hus. :-) 

Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling, DRYGOLIN ULTIMAT, får huset ditt en ekstremt god beskyttelse. Høy glans og UV block gjør at huset beholder et nymalt utseende i årevis. Malingen er spesielt effektiv mot svertesopp (de små svarte prikkene som ofte kommer på fasaden) og alger. Malingene har gode påføringsegenskaper, og inneholder de beste råvarene som holder ditt hus tørt  og flott i år etter år. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter OPTIMAL. Detaljer males med DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller :opt. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med Jotun Premium Mur system, en maling som holder vannet ute, men som samtidig lar muren puste. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. 

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun