AMO

Kategorier:

Vinduer : Hvit

Dør : Hvit

Grunnmur : Hvit

Hei, Vi ønsker å friske opp utseende på huset vårt som er fra 1960-tallet. Vi skal skifte panel og tenkte å slamme endeveggende som i dag er i rød tegelstein. Har du gode forslag til hvilke farger som egner seg til dette? Vi skal også skifte dør. Det er vanskelig å se for seg hvordan dette blir, så håper du kan hjelpe oss å finne gode fargekombinasjoner og løsninger.

2017-05-24 17:20:57

Fargerådgiver svarer:

Hei 
Jeg synes at denne type hus kler en mørk farge og jeg ville valgt LADY 9938 Dempet Sort på alt av kledning og vinduer. Muren ville jeg malt grå i JOTUN 1500 Grafittgrå. Vi har ikke oversikt over hva du kan få av gråtoner på murpuss så det må du selv vurdere mot Grafittgrå. Jeg legger ved en link til et blogg-innlegg som viser hvor tøft det blir med vegger og vinduer i Dempet Sort :-) 
http://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/husfarge-dempet-sort/

Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling, DRYGOLIN ULTIMAT, får huset ditt en ekstremt god beskyttelse. Høy glans og UV block gjør at huset beholder et nymalt utseende i årevis. Malingen er spesielt effektiv mot svertesopp (de små svarte prikkene som ofte kommer på fasaden) og alger. Malingene har gode påføringsegenskaper, og inneholder de beste råvarene som holder ditt hus tørt  og flott i år etter år. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter OPTIMAL. Detaljer males med DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med JOTUN PREMIUM MUR Maling er en maling som holder vannet ute, men som samtidig lar muren puste. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. 

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun