Kine

Kategorier:

Hei, jeg har en hvit gang jeg ønsker å sette farge på. Den ene veggen i gangen er tapetsert med Orla Kiely Linear Stem Wallpaper, farge Mimosa (se bilde). Tilstøtende rom har fargene Minty breeze, St. Pauls Blue og Gustaviansk blå. Jeg ønsker en behagelig sval farge som passer til disse fargene. Har du noe å anbefale som ikke krasjer med den gule tapetveggen?

2017-05-24 17:42:22

Fargerådgiver svarer:

Hei Kine 
Hva med resten av veggene i LADY 7555 Soft Mint den er lekker sammen med de andre fargene du har og en spennende kontrast mot gult. :-) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, takk for fint tips! Vi har faktisk soft mint på en annen vegg og liker fargen veldig godt. Jeg er litt redd for at det blir veldig mye blått, og lurer på om du kan anbefale feks en lys gråfarge som kan passe?

29/05/2017 10:11:43

Fargerådgiver svarer:

Ønsker du grått ville jeg valgt LADY 1269 Demring den oppleves som rent grå uten å bli blå/lilla som de nøytrale grå LADY 9915 Morgendis osv. fort gjør. :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, takk for svar! Du tror ikke demring vil oppfattes gulaktig med den gule veggen? Det kan jo være at det blir fint da :) Hva tenker du om 5081 fabrikk? Blir den for blå tenker du?

29/05/2017 15:26:57

Fargerådgiver svarer:

Jeg tror at LADY 5081 Fabrikk blir litt blå. Demring har litt rødt i undertonen noe jeg tror forhindrer at den virker gul men dette må testes med prøver på stedet. Gul-tonen i tapeten er ganske intens og vil sette sitt preg på andre lyse toner så her må du kjøpe en stor A3 prøve å vurdere  i både dagslys og lampelys. Store A3 prøver får du kjøpt hos din lokale Jotun forhandler som har Jotun fargesenter inne.

Lykke til :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun