ED

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Jeg har malt to vegger i stuen i fargen jade. De to siste veggene er en kortveggen med et stort vindu og verandadør og den siste veggen strekker seg ut fra stua og gjennom en lang gang. Jeg har tenkt å male disse to veggene i fargen morgendis. Vil den passe til jade? På den motstående veggen i gangen tenkte jeg da deco blue eller Oslo. Hvilken av de står best til morgendis?

2017-06-29 10:08:13

Fargerådgiver svarer:

Hei 
LADY 9915 Morgendis er fin til LADY 6315 Jade og har du helt hvite detaljer i LADY 9918 Klassisk Hvit får du tommel opp for Morgendis. Både LADY 4477 Deco Blue og LADY 5180 Oslo er lekre så kun smak og behag, jeg ville i tillegg tatt en titt på LADY 4744 Sophisticated Blue det er min favoritt :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt eller LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. 

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. 

Lykke til og god sommer. :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun